Agenda

 • Donderdag 30 juli Online webinar ‘Zo moe, ik wil meer energie.’ 20.00 uur
 • In september 2020 start de nieuwe training ‘Succesvol mijn eigen zaak.’
  Bij het hebben van een eigen bedrijf komt meer kijken dan alleen dat waar je goed in bent. Je wil graag mensen bereiken die jouw dienst willen afnemen. Je kan daarbij wel wat praktische tools gebruiken. Daarnaast zijn er ook verschillende blokkades die op je pad kunnen komen. Ik heb ontdekt wat werkt om succesvol te worden. Een combinatie van praktische tools, samenkomen met gelijkgestemden en een stuk persoonlijke groei. Ik bied dit allemaal aan gecombineerd in 1 pakket.Is dit iets voor jou of wil je meer informatie stuur mij dan een mail of bel mij op 0619672424.
 • In september 2020 start ook de training “Meer PIT”Voor iedereen die zijn persoonlijke kracht wil versterken en meer energie en veerkracht kan gebruiken.

  Meer nieuws hierover volgt eind augustus. Wil jij weten of dit misschien iets voor jou is? Stel mij alvast je vraag via het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Nieuws

 • Juli 2020
  Het is een tijdje stil geweest. Er was ook even niet veel te vertellen. In mijn praktijk zag ik iedere maand nieuwe klanten en na een paar afspraken vertelden zij enthousiast over alles wat ze hebben bereikt. Ik ben de eerste maanden van het jaar iets meer in mijn praktijk bezig geweest dan met het ontwikkelen van nieuwe dingen of cursussen. De coronatijd gaf mij de gelegenheid om dit weer allemaal in te halen. Ik heb een aantal nieuwe cursussen gevolgd en ben begonnen aan een opleiding orthomoleculaire voeding. Deze hoop ik voor het nieuwe seizoen af te ronden. Deze opleiding zal niet veel gaan veranderen in mijn praktijk. Het was voor mij vooral een verdieping om nog iets beter te begrijpen welke processen in ons lichaam werkzaam zijn en waarom voeding uit zaden zo goed werkt.Toch gaat er wel iets veranderen. Komend jaar zullen er meer trainingen gegeven worden. Zowel online als op locatie. De trainingen worden gecombineerd met een-op-een gesprekken. Zo profiteer je van het werken in een groep, denk hierbij aan ervaringen van anderen en de mogelijkheid om wat je leert direct toe te passen in een oefening. Tegelijkertijd krijg je ook de mogelijkheid om over sommige onderwerpen door te praten in een een-op-een gesprek.Verder heb ik mij voorgenomen om elke week te gaan bloggen. De afgelopen weken is dat al gelukt. Bloggen heeft alleen zin als ik deze ook zichtbaar ga maken op Facebook en Instagram dus daar zal ik mij meer op gaan focussen.
 • November 2018
  Yes geslaagd! Veronique is nu officieel Bmr therapeut. Bmr staat voor body mind release.Heel simpel gezegd maak je je eigen harde schijf schoon en keer ik je in 6 tot 8 weken hoe jij je harde schijf schoon kan houden Afgelopen periode heb ik ook al klanten hier mee kunnen helpen onder supervisie van mijn docent. Ze hebben mooie resultaten geboekt in 6 tot 8 weken. Mooi om te zien wat er gebeurt als je negatieve overtuigingen opruimt. Er komt letterlijk meer ruimte, meer energie en ontspanning. Iets wat we in deze tijd goed kunnen gebruiken.
BMRC_logo_ERKEND_2018
WENSKAN - Veronique van Kan
Kinder- en jeugdtherapie
Therapie voor volwassenen
Trainingen, coaching en workshops voor kinderen, jeugd en
volwassenen
Praktijkadres: Sleeg 1
6901 BH Zevenaar
Telefoonnummer: 06 - 19672424
Bezoek alleen op afspraak
 
KVK nummer:  64834069
BTW nummer: NL068113535B02
Aangelsoten bij BATC
BATC beroeps registratie nr: BR-02697
AGB zorgverleners code: 90104560
AGB praktijkcode: 90063849