Het is mijn missie dat iedereen in Nederland zichzelf kan zijn

Veronique van Kan

Ik ben Veronique van Kan, vrouw, inspirerend, moeder, partner, ambitieus en ik ben gevoelig. Dit had ik 6 jaar geleden nooit zo gezegd. Met mijn ervaringen als kind, ouder, leerkracht, intern begeleider en trainer/coach help ik nu kinderen en volwassenen om ook zichzelf te zijn. Hier krijg ik ontzettend veel energie van.

Wil je iets meer weten over mij?
Lees hier meer over mijn passie, mijn ervaringen en mijn wens:

Mijn Passsie

Ik kan op dit moment echt zeggen dat ik gelukkig ben en dat ik blij ben met mezelf. Dit had ik 6 jaar geleden niet durven wensen.

Als klein meisje liep ik er al tegenaan dat niet iedereen mij begreep. Ik voelde mij niet altijd gehoord en gezien. Als volwassene belandde ik ook in soortgelijke situaties. Ik was er klaar mee. Ik wilde het anders.

Gelukkig sprak ik toen een paar mensen die mij goede tips gaven. Dit kwam voor mij op precies het juiste moment. Ik wist gewoon dat dit was wat ik nodig had. Ik kreeg weer vertrouwen en heb mezelf toen iets heel belangrijks beloofd: ik ontken nooit meer dat ik gevoelig ben.

Ik hoef mij niet sterker, mooier of rationeler voor te doen.  Ik hoef niet te doen wat anderen van mij verwachten. Ik ben goed genoeg.

Deze ervaringen hebben mij zoveel inzichten gegeven. Dit gekoppeld aan alle opleidingen en eerdere werkervaring was het voor mij helemaal duidelijk. Mijn grote passie en energiegever is dat ik mensen kan helpen hun pad te vinden en te leven vanuit oprechte, diepgewortelde passie. Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren het maximale te bereiken. 

Jezelf zijn begint met blij zijn met jezelf

- Veronique van Kan -

Mijn Ervaring

Als jong meisje wilde ik al juffrouw worden. Andere kinderen helpen was mijn droom.

Tot 2001 was ik groepsleerkracht op een kleurrijke basisschool in de binnenstad van Arnhem. De achtergronden van de kinderen waren zeer verschillend. Op die school heb ik geleerd oog te hebben voor de verschillen tussen kinderen en de mogelijkheden om daardoor van elkaar te leren.

Als intern begeleider was het begeleiden en coachen van leerkrachten 1 van mijn kerntaken. 

Mijn wereldje op een school werken werd in 2010 voor mij te klein. Ik hou van verandering en vernieuwen. Als trainer/coach bij een organisatie advieskantoor kon ik mijn kwaliteiten verder ontplooien. Naast landelijk trainingen geven aan onder andere schoolteams en groepen leerkrachten, heb ik ook mensen 1 op 1 gecoacht in persoonlijk leiderschap.

Sinds 2016 heb ik een eigen praktijk: Wenskan. In de praktijk help ik jou je wens te laten uitkomen. Dit kan door coaching, therapie of een training. Om dit met nog meer succes te kunnen doen heb ik na 2015 de volgende opleidingen gevolgd:

Medische basiskennis

Psychosociale basiskennis

Holistisch HSP therapeut

Body Mind Release therapeut

Body Mind Release Interventie Specialist

Body Mind Release Master

Persoonlijke kracht Coach

Al mijn ervaring en kennis samen zorgen ervoor dat ik jou van een probleemsituatie naar een gewenste situatie kan begeleiden.

Wil je met mij kennismaken en weten hoe ik jou kan helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

IMG_4178

Mijn Wens

JOUW WENS KAN ECHT.

Ik heb de afgelopen jaren mogen ervaren dat mijn wensen echt zijn uitgekomen. Ik geniet van mijn man en onze volwassen kinderen. Ook mijn werk doe ik elke dag weer vol passie.

Op de foto zie je een foto van mijn pand. Dit pand kwam op mijn pad op een moment dat alles onzeker was. Het leek allemaal onmogelijk. Toch is het gelukt. Ik vertel je graag een keer het hele verhaal omdat dit verhaal bevestigt dat heel veel kan.  

Het leven lacht mij weer toe.

Om deze situatie te bereiken, heb ik zelf het nodige gedaan. Zo heb ik durven erkennen dat ik het niet alleen kon. Ik heb hulp durven vragen. Ik ben trots op mezelf. Nu ik zelf lekker in mijn vel zit en ontdekt heb wat belangrijk is wil ik heel graag deze sleutels met anderen delen.

Bij Wenskan bied ik trainingen in groepen. Daarnaast bied ik ook individuelen trajecten en behandelingen aan.

Iedere keer als ik een traject afrond dan voel ik zoveel dankbaarheid voor het vertrouwen dat aan mij is gegeven en voor de transformatie die heeft plaatsgevonden. Dat zijn voor mij de mooiste cadeautjes.

Door te coachen, lezingen te geven en workshops te geven draag ik bij aan mijn missie dat alle mensen in Nederland zichzelf kunnen en mogen zijn. Dat is mijn grootste wens en daar doe ik elke dag mijn best voor. Wat is jouw wens?

Elke keer als het voor mij belangrijk was om iets te veranderen, kwam ik op dat moment iemand tegen die mij daarbij kon helpen. Iemand die naar mij luisterde, die mij zag, die mij begreep. 

Wil jij ook graag dat er iemand naar jou luistert en is dit het juiste moment voor jou om iets te veranderen? Vraag dan een gesprek aan en kijk of ik iets voor jou kan betekenen.

WENSKAN - Veronique van Kan
Kinder- en jeugdtherapie
Therapie voor volwassenen
Trainingen, coaching en workshops voor kinderen, jeugd en
volwassenen
Praktijkadres: Sleeg 1
6901 BH Zevenaar
Telefoonnummer: 06 - 19672424
Bezoek alleen op afspraak
 
KVK nummer:  64834069
KVK nummer:  64834069
BTW nummer: NL068113535B02