Skip to content

Het is mijn missie dat iedereen in Nederland zichzelf kan zijn

Ik ben Veronique van Kan, moeder, vrouw, partner, levensstrateeg, talentvol en ik ben gevoelig. Met mijn ervaringen als kind, ouder, leerkracht, intern begeleider en trainer/coach help ik nu kinderen en volwassenen om ook zichzelf te zijn. Hier krijg ik ontzettend veel energie van.

Wil je iets meer weten over mij?
Lees hier...

Mijn Passsie

Ik kan op dit moment echt zeggen dat ik gelukkig ben en dat ik blij ben met mezelf. Dit had ik 5 jaar geleden niet durven wensen.

Als klein meisje liep ik er al tegenaan dat niet iedereen mij begreep. Ik voelde mij niet altijd gehoord en gezien. Als volwassene belandde ik ook in die situaties. Ik was er klaar mee. Ik wilde het anders.

Gelukkig sprak ik toen een paar mensen die mij goede tips gaven. Dit kwam voor mij, op precies het juiste moment. Ik wist gewoon intuïtief dat dit was, wat ik nodig had. Ik kreeg weer vertrouwen en heb mezelf toen iets heel belangrijks beloofd.

IK ONTKEN NOOIT MEER DAT IK GEVOELIG BEN.

Ik hoef mij niet sterker, mooier, rationeler voor te doen. Te doen wat anderen van mij verwachten. Ik ben goed genoeg.

Deze ervaringen hebben mij zoveel inzichten gegeven. Dit gekoppeld aan alle opleidingen en eerdere werkervaring was het voor mij helemaal duidelijk. Mijn missie is: Zorgen dat iedereen zich zelf kan zijn.

Zodat iedereen blij en gelukkig is.

Mijn Ervaring

Als jong meisje wilde ik al juffrouw worden. Andere kinderen helpen dat was mijn droom.

Tot 2001 was ik groepsleerkracht op een kleurrijke basisschool in de binnenstad van Arnhem. De achtergronden van de kinderen waren zeer verschillend. Op die school heb ik geleerd oog te hebben voor de verschillen tussen kinderen en de mogelijkheden om daardoor van elkaar te leren.

Als intern begeleider was het begeleiden en coachen van leerkrachten en vele contacten met ouders een van mijn kerntaken. De verbinding zoeken tussen de verschillende wensen van ouders en leerkrachten, heeft veel opgeleverd voor iedereen.

Mijn wereldje op een school werd in 2010 te klein. Ik hou van verandering en vernieuwen. Als trainer/coach bij een organisatie advieskantoor kon ik mijn kwaliteiten verder ontplooien. Ik heb landelijk trainingen gegeven aan o.a. schoolteams en groepen leerkrachten. Ook heb ik voor dit kantoor, lastige groepen begeleidt.

Thuis hebben we pleegkinderen opgevangen. Van al deze kinderen heb ik veel geleerd. Ieder kind is anders en ieder kind vraagt van jou iets anders. Wat alle kinderen nodig hebben is Liefde.

Sinds 2016 heb ik een eigen praktijk Wenskan. In de praktijk help ik jou je wens te laten uitkomen. Dit kan door coaching, therapie of een training. Om dit met nog meer succes te kunnen doen heb ik de volgende opleidingen gevolgd:
Medische basiskennis
Psychosociale basiskennis
Holistisch Hsp therapeut
Body Mind Release therapeut
Body Mind Release Interventiespecialist
Body Mind Release Master

Al mijn ervaring en kennis samen zorgen ervoor dat ik jou van een probleemsituatie naar een gewenste situatie kan begeleiden.
Wil je met mij kennismaken en weten hoe? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

IMG_4178

Mijn Wens

JE WENS KAN ECHT.

Ik heb de afgelopen jaren mogen ervaren dat mijn wensen echt zijn uitgekomen. Ik geniet van mijn man en onze (bijna) volwassen kinderen. In mijn werk kan ik met passie aan het werk. Het leven lacht mij toe.

Om deze situatie te bereiken, heb ik zelf het nodige gedaan. Zo heb ik durven erkennen dat ik het niet alleen kon. Ik heb hulp durven vragen. Ik ben trots op mezelf. Nu ik zelf lekker in mijn vel zit en ontdekt heb wat belangrijk is. Wil ik heel graag deze sleutels met anderen delen.

Met Wenskan geef ik trainingen in groepen. En daarnaast hebt ik individuelen trajecten en behandelingen.

Iedere keer als ik een traject afrond dan voel ik zoveel dankbaarheid voor het vertrouwen dat aan mij is gegeven en voor de transformatie. Dat zijn mooie kadootjes.

Door volwassenen en kinderen te coachen, het geven van lezingen en workshops draag ik bij aan mijn missie dat alle mensen van Nederland zich zelf kunnen en mogen zijn. Dat is mijn grootste wens. Daar doe ik elke dag mijn best voor.Wat is jouw wens?

Wat wil jij voor je kind? Of voor jezelf? 

Elke keer als het voor mij belangrijk was om iets te veranderen, kwam ik op dat moment een iemand tegen die mij kon helpen. Die naar mij luisterde, die mij zag. Die begreep, mij begreep.

Wil jij ook graag dat er iemand naar jou luistert en is dit het juiste moment voor jou om iets te veranderen. Vraag dan een gesprek aan en kijk of ik iets voor jou kan betekenen.

WENSKAN - Veronique van Kan
Kinder- en jeugdtherapie
Therapie voor volwassenen
Trainingen, coaching en workshops voor kinderen, jeugd en
volwassenen
Praktijkadres: Sleeg 1
6901 BH Zevenaar
Telefoonnummer: 06 - 19672424
Bezoek alleen op afspraak
 
KVK nummer:  64834069
BTW nummer: NL068113535B02
Aangelsoten bij BATC
BATC beroeps registratie nr: BR-02697
AGB zorgverleners code: 90104560
AGB praktijkcode: 90063849
Scroll To Top