Bereik in 9 stappen jouw wens

Wil jij graag nu wel succesvol jouw wens bereiken. Wil jij niet meer uitzoeken wat wel en niet werkt? Download dan de roadmap en ontdek de 9 stappen die er voor zorgen dat jij dit keer wel bereikt wat jij graag wil.

Deze stappen hebben in de praktijk bewezen dat ze werken.

Verspil geen tijd meer aan vallen en opstaan en voorkom teleurstellingen, door het wiel zelf te blijven uitvinden.

Wil jij je wens nu bereiken, download dan de roadmap die de 9 stappen beschrijven om jouw wens te bereiken.

Wil jij

Vitaler zijn

Gelukkiger zijn

Blij zijn met jezelf

Meer energie

Keuzes durfen maken

Meer tijd voor leuke dingen

Wie ben ik:
Ik ben Veronique van Kan, moeder, vrouw, partner, talentvol, gevoelig en ik heb grip op mijn leven.  Met mijn ervaringen als kind, ouder, leerkracht, intern begeleider en trainer/coach help ik anderen om hun persoonlijke kracht te ontdekken, zodat ze hun volle potentieel te leven.

"Door de BMR heb ik weer veel over mijzelf geleerd. Ik snap nu beter waarom ik op een bepaalde manier reageer. Ook weet ik nu beter wat ik nodig heb en kan ik de BMR technieken gemakkelijk thuis toepassen als het even niet zo lekker gaat. Ook het idee dat Veronique er altijd is als het nodig is, al is het maar door middel van een WhatsAppje, geeft mij een fijn en rustig gevoel."

Maryella

Moeder van 2 kinderen

"Toen mijn zoon bijna 4 jaar was, hebben we een traject gehad bij Veronique om zijn hooggevoeligheid beter te begrijpen. Veronique zei toen al, dat hij deze prachtige karaktereigenschap waarschijnlijk niet van een vreemde had. Het heeft even geduurd voordat ik inzag, dat ik wel degelijk dezelfde karaktereigenschap als mijn zoon heb. Evenals die van mijn dochter en man overigens.

Vorig jaar heb ik een aantal informatieve avonden van Wenskan bijgewoond. En daar begon mijn persoonlijke traject. Ik voelde me vaak moe, had het gevoel dat ik niet meer echt kon genieten en ervaarde de opvoeding van mijn kinderen als zwaar. Omdat ik bang was voor een Burn-Out,  vond ik dat het tijd was om met mezelf aan de slag te gaan. Ik volgde de cursus 'Krachtig Gevoelig' en kreeg BMR therapie van Veronique. Deze combinatie was erg prettig. Ik kreeg veel Eye-openers bij de cursus. Veel tips en trucs om mee verder te kunnen. Tijdens de BMR leerde ik om van het positieve uit te gaan. En dat werd vervolgens mijn kracht. Ik kon weer genieten, ervaarde meer rust. En het mooiste van alles, mijn gezin groeide erin mee. De strijd tussen de kinderen werd minder, er heerste een meer ontspannen sfeer. 

Inmiddels heb ik zowel de cursus als de BMR afgesloten. Toch probeer ik dagelijks bewust bezig te zijn met wat ik geleerd heb. En zie ik nog dagelijks het positieve resultaat."

Reni

"Ik heb meer energie en meer zelfvertrouwen, ik maak me minder zorgen en heb minder last van faalangst.
Veronique is prettig in de omgang. Het voelde meteen vertrouwd. Dankjewel!"

René

Wil jij jouw wens bereiken?
Download dan de roadmap in 9 stappen jouw wens bereiken.

 

In de mail ontvang je:
- De roadmap
- Bijbehorende informatie

 

Kosten:
De roadmap is gratis te downloaden en voor iedereen toegankelijk.