Bereik in 9 stappen jouw wens

Wil jij graag nu wel succesvol jouw wens bereiken. Wil jij niet meer uitzoeken wat wel en niet werkt? Download dan de roadmap en ontdek de 9 stappen die er voor zorgen dat jij dit keer wel bereikt wat jij graag wil.

Deze stappen hebben in de praktijk bewezen dat ze werken.

Verspil geen tijd meer aan vallen en opstaan en voorkom teleurstellingen, door het wiel zelf te blijven uitvinden.

Wil jij je wens nu bereiken, download dan de roadmap die de 9 stappen beschrijven om jouw wens te bereiken.

De roadmap naar jouw wens

Stapje voor stapje bereik jij je wens

Wil jij...

Vitaler zijn

Gelukkiger zijn

Blij zijn met jezelf

Meer energie

Keuzes durfen maken

Meer tijd voor leuke dingen

Wie ben ik?

Mijn naam is Veronique van Kan, een sprankelende katalysator, het is mijn kracht om mensen te helpen hun pad te vinden. Zodat ze zichzelf kunnen zijn en doen waar ze blij van worden. Ik inspireer graag andere om het maximale te bereiken. Hierbij zet ik ook mijn talenten in. Zo ben ik  gevoelig en krachtig en zoek ook ik mijn balans daar in. De methodiek van persoonlijke kracht heeft mij veel extra inzichten gegeven. Laat je verrassen door je aan te melden voor 365 dagen persoonlijke kracht, zet deze 1e stap, kom in actie, maak kleurrijke keuzes, ontdek je talenten en jouw sleutel tot succes.

Mooie woorden van een klant

"Ik heb meer energie en meer zelfvertrouwen, ik maak me minder zorgen en heb minder last van faalangst.
Veronique is prettig in de omgang. Het voelde meteen vertrouwd. Dankjewel!"

René

Wil jij jouw wens bereiken?
Download dan de roadmap in 9 stappen jouw wens bereiken.

 

In de mail ontvang je:
- De roadmap
- Bijbehorende informatie

 

Kosten:
De roadmap is gratis te downloaden en voor iedereen toegankelijk.

Wenskan - Veronique van Kan
Burn-out coach
Hooggevoeligheid expert
Training en coaching onderwijs
KVK nummer:  64834069
BTW nummer: NL068113535B02

 

Praktijkadres: Sleeg 1
6901 BH Zevenaar
Telefoonnummer: 06 - 19672424
Bezoek alleen op afspraak