Tijd voor jezelf Workshop

Natuurlijk weet je het wel, dat tijd voor jezelf nemen belangrijk is. Alleen hoe doe je dat dan, als je ook graag klaar staat voor een ander. Vaak heb je al van jongs af aan geleerd om je aan te passen en er te zijn voor een ander. Daardoor ben je gaandeweg soms ook vergeten wat goed voor jou is. Ben je daarbij ook nog (hoog) gevoelig dan is het vaak lastig om te weten wat jij wil.

Tijd voor jezelf is een workshop die helemaal om jou draait. Tijdens deze workshop hebben we een aantal leuke activiteiten waarin je ontdekt wat jouw energie geeft en hoe jij meer tijd voor jezelf kunt creëren. Hierdoor ervaar jij:

Meer rust

Meer vertrouwen

Meer tijd

Meer balans

Meer plezier

Meer vitaliteit

Op een luchtige, kleurrijke manier met aandacht voor jou maken we er een gezellig avond van. Wij zorgen ervoor dat er op deze avond even tijd voor jou is, maar dan online! Denk niet te lang na, twijfel niet. Neem tijd voor jezelf!

Deze workshop is voor iedereen die:

  • Lekker in haar vel wil zitten
  • Zichzelf iets gunt
  • Graag geheimen wil ontdekken

Wanneer: Woensdagavond 24 februari 2021 van 19.30 tot 21.30 uur
Waar: Online via Zoom
Kosten: € 25,00
Voor wie: Volwassenen

Er is maar plek voor 8 personen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er meer dan voldoende aandacht is voor iedereen. 

Tijd voor jezelf workshop

Hieronder kan je je aanmelden voor de workshop 'Tijd voor jezelf'. De nodige informatie en de factuur worden gemaild.

wees-trots-op-jezelf

Ik ben Veronique van Kan In het dagelijks leven ben ik wenscoach en therapeut. Als coach help ik jou je wensen die je hebt te bereiken. Doordat ik ook als therapeut werkzaam ben kan ik de blokkades die jou blokkeren om dit te bereiken helpen oplossen. Deze combinatie werkt, hierdoor zet ik mensen in hun eigen kracht, zodat ze keuzes maken die meer energie en tijd opleveren. Als jij je talenten inzet, mag zijn wie je bent en je passie leeft dan bereik je wat je wil. Zelf heb ik deze weg ook gelopen en weet inmiddels wat er allemaal mogelijk is als je in jezelf gelooft. Dat gun ik jou ook.

Lekker in je vel. Plezier in het leven. Hier en Nu!

Wil jij (weer) lekker in je vel zitten, met plezier in het leven staan en het leven leven zoals jij dat wil? Kun je hierbij wel wat hulp gebruiken?

Schermafbeelding 2020-10-16 om 17.41.16

Ik ben Melanie Hegeman. Als coach en persoonlijk ontwikkelaar help ik je graag om jouw eigen kracht zichtbaar te maken.  Ik inspireer je graag om vanuit de kwaliteiten die al in jou aanwezig zijn te groeien en tot bloei te komen in de unieke versie van jezelf. Niet persé de beste of mooiste,  maar de versie waarin jij bent en laat zien wie jij wil zijn.  

Deze zoektocht heb ik zelf ook gehad.  Op een luchtige, kleurrijke en positieve manier help ik jou nu graag op deze weg!

  • Ontdek je eigen power
  • Maak je eigen keuzes
  • Ga staan voor wie je bent en wat je wil
  • Vergroot je zelfvertrouwen en zichtbaarheid
  • Creëer harmonie en balans in innerlijk en uiterlijk
  • Wees je kleurrijke zelf!