Waarom ben ik zo moe?

Wil jij graag weten hoe het komt dat jij zo moe bent, misschien is deze webinar dan iets voor jou.

Tijdens het webinar "Zo moe ik,  wil meer energie". Vertel ik waarom wij nu veel meer last hebben van vermoeidheid. Daarnaast geef ik tips hoe jij ervoor kunt zorgen dat je meer energie krijgt. Zodat jij niet meer uitgeteld 's avonds op de bank ploft en in de weekenden moet bijkomen van een drukke week en geen zin meer hebt in juist de dingen die je vroeger zo leuk vond.

1 Op de 7 nederlanders heeft last van burn- out klachten. Vermoeidheid speelt hierbij een grote rol.

Ik weet hoe het is om zo moe te zijn dat je ook andere klachten krijgt. Nu een paar jaar later heb ik veel energie en doe ik de dingen die mij blij maken. Afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk veel mensen mogen helpen. Ze ervaren meer energie en zijn gelukkiger. Zet de stap en meld je aan voor de gratis webinar.

De volgende onderwerpen komen aan bod

Meer informatie over hoogsensitief en hoe komt het dat steeds meer mensen zich hier in herkennen

Stress en burnout wat kun je er aandoen en beter nog wat kun je doen om een burnout te voorkomen

Wat kun jij voor jezelf in positieve zin betekenen. Hoe kun je jou situatie veranderen.

Hoe krijg je meer energie

Hoe ga je om met lichamelijke en psychische belasting?

Hoe komt het dat we zo moe zijn. Wat gebeurt er in ons lichaam.

Ik heb mij de laatste 15 jaren verdiept in hooggevoeligheid.

Voor een hooggevoelig persoon kan de wereld nogal overweldigend en vermoeiend zijn. 

Ook al is deze zin zeker waar, toch voel ik een bepaalde weerstand terwijl ik deze zin opschrijf. Ik hou namelijk helemaal niet zo van hokjes en labels. Of je jezelf nu hoogsensitief noemt, hooggevoelig, of juist helemaal niets hebt met die termen, maakt mij allemaal niet uit. Ik heb namelijk zo mijn eigen visie, die ontstaan is door mijn eigen ervaringen. Tijdens de presentatie geef ik hier meer informatie over. 

Daarnaast ervaren steeds meer mensen stress en lopen kans op een burn- out. Een van de redenen dat we een zo vol hoofd hebben komt omdat we heel veel  overtuigingen en gevoelens hebben opgeslagen. Door deze los te laten is er meer ontspanning en kun je sneller herstellen van stress ook als je een burn out hebt.

Hoeveel heb jij meegemaakt? Het is eigenlijk een eenvoudige optelsom. Waardoor we nu prikkels minder goed kunnen verdragen dan eerst, we gevoeliger zijn en we ons extreem moe kunnen voelen. Gelukkig kunnen we hier ook iets aan doen.

Tijdens de webinar “Zo moe, ik wil meer energie.” Leg ik uit hoe jij op een succesvolle manier aan de slag kunt om meer energie te ervaren, minder angsten en meer levensvreugde. Zodat jij je minder moe voelt juist doordat je inzicht heb gekregen in waar jou vermoeidheid vandaan komt.

Het is echt mogelijk om met meer energie door je leven te gaan. Ook als hoogsensitief of gevoelig persoon.

De webinars vinden plaats op:
- Donderdag 08 juli 2021 20.00

 

Locatie:
De webinar zal online plaatsvinden. Je kan de webinar dus volgen vanuit een plek waar jij je kan concentreren of juist heel erg lekker zit.

 

Kosten:
De webinar kan je gratis volgen en is dus toegankelijk voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Ben jij ook zo moe - Webinar

Hier kan je je gratis inschrijven voor de webinar 'ben jij ook zo moe?'.

WENSKAN - Veronique van Kan
Kinder- en jeugdtherapie
Therapie voor volwassenen
Trainingen, coaching en workshops voor kinderen, jeugd en
volwassenen
Praktijkadres: Sleeg 1
6901 BH Zevenaar
Telefoonnummer: 06 - 19672424
Bezoek alleen op afspraak
 
KVK nummer:  64834069
BTW nummer: NL068113535B02
Aangelsoten bij BATC
BATC beroeps registratie nr: BR-02697
AGB zorgverleners code: 90104560
AGB praktijkcode: 90063849